TE KOOP

Landmeten – Omgeving – Expertise

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw onroerend goed.

Gelijkvloers appartement te koop

Inclusief Garage en autostaanplaats!!!


Het appartement is gelegen achteraan op het gelijkvloers waarbij een ruim terras ingericht werd (30m²). Het heeft een inkomhal die toegang heeft tot het toilet, de badkamer met inloopdouche en de grote open leefruimte/keuken.
De leefruimte en de keuken zijn één open geheel waarbij één groot schuifraam de toegang naar het terras verleend, samen met de andere venster wordt er veel natuurlijk licht binnengebracht.
Langs de kant van de leefruimte bevindt zich de slaapkamer, langs de andere kant de berging.

Horende bij het appartement is één staanplaats langsheen de voorzijde van het appartement, alsook één garagebox met kantelpoort (binnenafmetingen 2,60 op 6 meter diep), achteraan het perceel.

Dit ruim appartement is gelegen langsheen de Brusselbaan, dewelke recentelijke volledige vernieuwd werd aangelegd. Deze uitstekende locatie zorgt voor uitstekende verbindingsmogelijkheden.
Ter hoogte van het perceel is een bushalte die een uiterst snelle verbinding heeft met het centrum van Aalst alsook een goede verbinding heeft met de centra van Ternat, Zellik, Brussel, enzv.
Op 5 minuten fietsen is het treinstation van Erembodegem te bereiken, die op zijn beurt een uitstekende verbinding geeft in de richtingen van Brussel en Gent.
Daarnaast is de persoonlijke mobiliteit ook gegarandeerd doormiddel van de nabijheid van de E40.